MEGSZABADULNA VILLANYSZÁMLÁJÁTÓL?

Itt a lehetőség!

Számolja ki néhány kattintással, hogy mekkora napelemes rendszerre van szüksége!

Üdvözlöm!

A napelem elterjesztésével szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy egészségesebb állapotban adjuk át Földünket a következő generációknak, mint ahogyan azt kaptuk.

Napelemes rendszere kialakításában én leszek segítségére.

előnyök

Milyen előnyei vannak egy napelemes rendszernek?

Drasztikusan csökkenő villanyszámla

Rendszerét a tényleges fogyasztás alapján úgy fogjuk méretezni, hogy annak éves termelése annyi legyen, mint az Ön háztartásának éves fogyasztása.
Így érjük el, hogy drasztikusan csökkenjen a villanyszámla összege.

megtérülő befektetés

Bár sokan még kételkednek a napelemes rendszerek élettartamában, de mára bebizonyosodott, hogy 20-30 éves rendszerek is 80-85%-os teljesítménnyel működnek. Sőt mára a megtérülésük bőven 10 év alatt van.
Most akár állami támogatást is igényelhet.

környezetvédelem

A klímaváltozás mára az egyik legégetőbb problémává vált világszinten. A napelemes rendszerével Ön ténylegesen tesz azért, hogy lelassítsuk a környezet szennyezését.
Ezzel Ön is csatlakozik azok táborához akik miatt élhetőbb környezetben fognak gyermekeink, és unokáink felnőni.

büszkeség

Magyarországon a napelem a szó pozitív értelmében státuszszimbólumnak minősül. Tulajdonosa azt sugározza, hogy olyan személy, aki megengedheti magának, hogy ezzel ténylegesen tegyen is a környezetvédelemért.
Ismerősei körében garantáltan elismerést fog kiváltani napelemes rendszerével.

működés

Hogyan fog működni napelemes rendszere?

Elengedhetetlen elem a rendszer működéséhez a NAPSÜTÉS. Magyarországon 1100-1250 hasznos napsütéses órával számolhatunk évente. A NAPELEM a nap energiájából egyenáramot állít elő, amit az INVERTER alakít át a háztartásban is használható váltakozó árammá.

– Abban az esetben, ha a nap süt, és áramfogyasztás van a házában (pl. a üzemelnek háztartási gépei), akkor közvetlenül a napelem által megtermelt energiát használja fel.

Azonban jellemző, hogy a legnagyobb energiatermelés napközben keletkezik, amikor nem lesznek otthon. Ebben az napszakban többlet termelése keletkezik, amit a hálózatra táplál vissza.
– Ugyanakkor ha nagyobb a fogyasztás, mint amennyit termel a napelemes rendszere (pl. éjszaka, vagy borús időben), akkor a szolgáltatótól “veszi” az áramot.

 • A jelenlegi szabályozás mellett háztartási méretű kiserőművek (HMKE) esetében – évenként egyszeri leolvasással – úgynevezett szaldó elszámolás van érvényben.
 • A hálózatra termelt és a vételezett áramot ad-vesz mérőóra segítségével a szolgáltató leméri. Év végén a kettő egyenlege kerül elszámolásra.
 • Az elszámolás alapja a minden napszaki főmérőn áthaladó villamos energia mennyisége kWh-ban.

Ezért kiemelt felelősségünk, hogy úgy méretezzük a rendszert, hogy az általa termelt villamos energia közel megegyezzen a háztartás éves energia fogyasztásával, hogy Önnek soha többé ne kelljen villanyszámlát fizetnie.

Ebben fogok Önnek segíteni!

KALKULÁLJON MOST,
ÉS PERCEKEN BELÜL KÜLDÖM A SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT!

misszióm

MIÉRT IS FOGLALKOZOM EZZEL?

“Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a megújuló energiaforrások létrehozása, használata, elérhetővé váljon, valamennyi felelősen gondolkodó környezettudatos család és vállalkozás számára.

Célom, hogy a napelemes rendszereinken keresztül segítsünk csökkenteni mindannyiunk ökológiai lábnyomát, így minden egyes beüzemelt rendszerünk egy lépést jelent a fenntartható, CO2 semleges jövő felé. Hiszek abban, hogy így segítünk megállítani a környezet rombolását, ezzel biztosítva a jövő nemzedékének egy élhető világot.”

részletek

EZEKBEN SEGÍTEK ÖNNEK

 • Az árajánlat megküldése után segítek értelmezni a különböző csomagkategóriákat, hogy kiismerje magát a napelemes rendszerek világában.
 • Ha szükséges, akkor helyszínen pontosítjuk a rendszer méretét és elhelyezési lehetőségeit.

w

Konzultáció

Részletesen elmagyarázom az engedélyeztetés, a kivitelezés, és a szolgáltatóval történő elszámolás folymatát, hogy Önt semmi ne érje váratlanul.

finanszírozás

Átbeszéljük a finanszírozási és támogatási lehetőségeket. Bizonyos feltételek mellett akár állami támogatást is kapcsolhatunk a megvalósításhoz.

ügyintézés

Segítek összegyűjteni az engedélyeztetéshez szükséges dokumentumokat, hogy kollégáim Ön helyett eljárva intézzék a szolgáltatói hozzájárulást.

KALKULÁLJON,
ÉS SEGíTEK MEGSZABADULNI VILLANYSZÁMLÁJÁTÓL!

EU-SOLAR NYRT.

AZ ÖN PARTNERE

 • Az EU-SOLAR Nyrt. a hazai napelemes piac meghatározó szereplője – teljes országos lefedettséggel
 • A Magyarországon telepített rendszerek közel 30%-a az általunk kizárólagosan forgalmazott Growatt inverterrel került telepítésre.
 • Havonta több száz projektet kezelünk, melynek nagy része állami támogatással kombinált.
 • Jelenleg több, mint 50-en dolgozunk azért, hogy gördülékenyen történjen meg a pályázatírás, az engedélyeztetés, a kiszállítás és a kivitelezés.
 • A kezdetek óta, azaz 2012-óta vagyunk jelen a piacon.
 • Nem csak szereljük rendszereinket, hanem – az országban egyedülálló módon – állami engedéllyel rendelkező felnőttképző intézményként államilag engedélyezett képzési program keretében napelemes szakembereket is képzünk.

100%

országos lefedettség

10 év

napelemes tapasztalat

50+ fős

szakmai csapat

35.000

TONNA CO2 mentesítés

Ügyfélértékelések

Az új napelem-tulajdonosoktól érkezett Google vélemények.

Megbízható, segítőkész, profi csapat. Maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal! Napelem rendszerünk nagyon jól üzemel. Csak ajánlani tudom!

S. GyörgynéMáriahalom

Örülök, hogy napelem került a házunkra. Nagyon jól termel, és ezáltal búcsút intettünk a villanyszámlának. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

K. Erzsébet – Kiskunhalas

Maximálisan mindennel elégedett voltam az EU-SOLAR részéről. Minden pontosan zajlott és mindenről informáltak megfelelően. Köszönöm a segítőkészséget nekik!

K. Gábor – Diósd

REFERENCIÁK

Néhány kép a megvalósított rendszereinkről, melyek az általunk leggyakrabban alkalmazott telepítési módokat szemléltetik.

KALKULÁLJON MOST,
ÉS PERCEKEN BELÜL KÜLDÖM A SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT!

SZABADULJON MEG VILLANYSZÁMLÁJÁTÓL!

üzleti etika díj 2020

2020-ban cégünk elnyerte az Üzleti Etika díjat, amelyet rajtunk kívül csupán két magyarországi középvállalatnak ítélt oda a Piac&Profit szakmai zsűrije.

aaa bisnode minősítés

EU-SOLAR Nyrt. 2020-tól Magyarország legmegbízhatóbb, legstabilabb vállalkozásai közé tartozik.
Ezt a besorolást a magyar cégek mindössze 
0,63%-a mondhatja magáénak.

köztartozásmentes adózó

Cégünk fennállása óta köztartozásmentes adózóként szerepel a nyilvántartásban.

a megbízható cég

250 millió forintnyi jegyzett tőkével rendelkező cégünk megalakulása óta stabilan, nyereségesen végzi tevékenységét.

eu-SOLAR nyrt.

Iroda: 7630 Pécs, Koksz utca 127.
Székhely: 7630 Pécs, Koksz utca 127.
Adószám: 25734643-2-02
Cégjegyzékszám: 02-10-060424

ügyfélszolgálat

Telefonszám:
+36-72/999-000
+36-70/90-70-820
+36-70/90-70-920
E-mail:
iroda@eu-solar.hu